Welkom op de website van Mandy & Martijn. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Mandy en Martijn zijn namelijk al 299 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Mandy of Martijn? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

Mandy
25-05-2018
Martijn
Home
Ons verhaal
Over Mandy
Over Martijn
Contact
Bruiloft VIPS
Gastenboek
RSVP
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 16100
pagina's bekeken: 19918
www.onzebruiloftsite.nl
Over MartijnEnglish translation below

Hallo allemaal ik ben Martijn maar dat zal geen verrassing zijn 🤣 nu nog 33 jaren jong maar op het moment van de grote dag 34. cheeky

Sinds 2016 werk ik met veel plezier in het magazijn van van der Valk systemen.

Mijn grootste hobby is voetballen wat ik al 26 jaar doe (tenminste iets wat erop lijkt) Verder hou ik er van om veel formule 1 te kijken ( en f1 autootjes te verzamelen) en natuurlijk om achter mijn PlayStation te zitten.

Hoop jullie allemaal te zien op 25 mei!

Hello everyone I'm Martijn but that will be no surprise. I am🤣 now 33 young but at the time of the big day i'm 34.

Since 2016, I have been working in the warehouse of Van der Valk systems.

My biggest hobby is playing soccer. I've played for at least 26 years (at least something that looks like it). I like to watch a lot of formule 1racing (and collecting cars from it) and of course to sit behind my PlayStation to playing a lot of games.

Hope to see you all on May 25th!